[vc_single_image image=”1097″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”1600×1200″]

Solskydd

Alla är överens om att dagsljuset är hälsosamt. Solen gör människor inte enbart glada, utan gör det möjligt att spara på energikostnaderna, den är en naturlig källa till värme. På så sätt kan vi spara en hel del pengar på uppvärmningskostnader under vintern och i-mellan säsongerna.

Tyvärr kan solen skapa också en obehaglig känsla under varma somrar. Den kan orsaka missfärgning av interiören. UV-strålar har ofta också ett dåligt inflytande på skärpan i TV:n eller datorskärmen. Alla dessa irriterande egenskaper kan lätt motverkas genom att installera ett lämpligt solskydd. Det är viktigt att komma ihåg några faktorer när du väljer rätt system.

NVT levererar solskydd från Wilms som är anpassade för glastak och vertikala partier.

Solskydden från NVT håller hög klass och monteras alltid på glasets utsida vilket resulterar i ett mycket effektivt solskydd. Alla enheter är motordrivna och styrs med fördel med en enkel fjärrkontroll.

Ta en titt i våra kataloger från Wilms nedan.
För mer information om Wilms solskydd, klicka här.

[vc_accordion collapsible=”” disable_keyboard=””][vc_accordion_tab title=”Design”]

Designa solskyddet exakt hur du vill ha det! Vi kommer att sitta tillsammans för att lyssna på dina specifika önskemål och kommer att arbeta enligt det som vi bestämmer tillsammans. Vi på NVT lägger stor vikt vid exakt måttagning för lyckat resultat. Du kommer garanterat få professionell hjälp av vår kunniga personal.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Beställning”]

Eftersom vi alla är så olika, så har vi olika önskemål. Därför specialbeställer vi in partier och delar från våra leverantörer enligt era önskemål gällande design och struktur. Vi upprättar alltid ett beredningsunderlag med alla de exakta måtten samt ritning, detalj plan och även leverans säkerhet med en tilltänkt tidplan innan vi tecknar ordern.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Offertförfrågan”]

Vi bryr oss om våra kunder, därför har vi underlättat det för er genom att skapa ett enkelt formulär där du fyller i dina önskemål. Klicka här för att gå vidare till offertförfrågan

Självklart offererar vi även montaget om så önskas.

Hos NVT har du även möjlighet att få en totalentreprenad för hela ditt förestående byggprojekt.

[/vc_accordion_tab][/vc_accordion]

Solskyddsbroschyr i PDF

Construction-Brochure-Sample

Ladda gärna ned vår broschyr i PDF format.

Wilms Företagspresentation.PDF

Solitair.PDF

ZipX.PDF